Magazin > Lepota & telo
40 ogledov

Slovenke frizerje prosijo za barvne lase

Nina Šušnjara
1/5
Klemen Razinger
Slovenske estradnice so postale divje!

V zadnjih nekaj dneh smo na socialnih omrežjih opazili, da ima vedno več slovenskih estradnic novo pričesko. In to ne kakršnokoli – odločile so se za barvne lase. Zasledili smo, da so se za ta korak odločile Nina Šušnjara, Manja Plešnar in Sanja Grohar.

Ena najbolj priznanih slovenskih modnih oblikovalk Šušnjara pravi, da se je na spremembo pripravljala že kar nekaj časa: "Odločila sem s,e da spremembo in redizajn svoje blagovne znamke, ki po novem sliši na ime SUSNYARA, in je namenjena predvsem tujini, podprem še z osebno spremembo. Roza je bila že od nekdaj na seznamu in vedela sem da ne bo v obliki "hombreta", kot to počnejo tuje zvezdnice. Naj ob tej priložnosti povem, da je narastek zanalašč, ker me punce sprašujejo. Narastek je kul in nisem želela videza "lasulje". Kljub opazni barvi, tako pričeska še vedno deluje naravno." Dodala pa je, da se ji zdi, da je bila navdih še drugih estradnicam:  "Ne morem pa mimo tega, da sem opazila, da sem k podobni odločitvi vzpodbudila kar nekaj naših estradnic, ki so se odločile za podoben korak le teden za mano. Očitno sem morala biti jaz tista "ta pogumna (smeh)."

Pa je res tako? Tudi Manja Plešnar pravi, da se je za to spremembo odločala že nekaj časa. "O tem sem razmišljala že zelo dolgo in če po pravici povem, mi gre kar malo na živce, da je postalo nek trend." Kaj pa živa vijolična barva? "Za noro barvo sem se odločila samo zato, da si malo popestrim življenje!" Za konec pa je dodala: "Veste, kako je super, ko pozabim, da imam takšno barvo in se vsakič znova presenetim, ko se pogledam v ogledalu! (smeh)"

Na Instagramu pa smo opazili, da ima tudi Sanja Grohar na zadnjih nekaj slikah novo pričesko. Njenega komentarja nimamo, a nas vseeno zanima, katera zvezdnica je naslednja, ki se bo odločila za ta korak in kakšno barvo si bo izbrala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.