Šport > Nogomet
43 ogledov

Mladi Slovenci v drugo poraženi

Slovenija U21 Azerbajdžan U21 NZS
Slovenska nogometna reprezentanca do 21 let je v Ajdovščini izgubila drugo prijateljsko tekem z Azerbajdžanom.

Izid druge prijateljske tekme med mladima reprezentancama Slovenije in Azerbajdžana je bil 1:2 (1:2) v korist Azerbajdžana. Slovenija je na prvi tekmi, ta je bila na sporedu v soboto v Novi Gorici, Azerbajdžan premagala visoko s 4:1 (1:0).

V deseti minuti so na zelenici ajdovskega Mestnega stadiona prvi povedli Azerbajdžanci, ko je bil uspešen Rahil Mamadov. V 23. minuti je Leo Štulac, ki je zadel tudi na prvi tekmi, izid poravnal. Tik pred iztekom prvega polčasa so spet nekaj več znanja pokazali gostje, v 45. minuti je končni izid postavil Elan Abduljajev.

Varovance selektorja Primoža Glihe septembra in oktobra čaka zaključek kvalifikacij za evropsko prvenstvo, obračuna z Azerbajdžanom pa sta služila tudi kot priprava na tekme z Irsko, Litvo in Srbijo, proti katerim bodo Slovenci lovili potrditev drugega mesta skupine 2, ki ga slovenska reprezentanca zaseda po sedmih odigranih tekmah.

Prijateljska tekma (U21):

Slovenija - Azerbajdžan 1:2 (1:2)
Štulac 23.; Mamadov 10., Abdulajev 45.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.