Šport
21 ogledov

Vujović odločil, kdo ostaja doma

rokomet Slovenija Saša Despot
Selektor slovenske rokometne reprezentance Veselin Vujović je določil seznam 17 igralcev, ki jih bo popeljal na olimpijske igre 2016.

V Brazilijo bo odpotovalo 17 slovenskih rokometnih reprezentantov, petnajst jih bo lahko po pravilih mednarodnega olimpijskega komiteja nastanjenih v olimpijski vasi, dva pa izven nje. Pravico nastopa ima 14 igralcev, možna je menjava vratarja kadarkoli med turnirjem ter dve menjavi igralcev, ena do četrtfinala, ena pa kadarkoli. 

Selektor Veselin Vujović se je odločil, da na OI 2016 ne bosta odpotovala Gašper Marguč in Sebastian Skube, štirinajsterico pa bo selektor naknadno določil pred turnirjem.

Reprezentanca bo danes opravila še popoldanski trening, po dnevu počitka pa se bo spet zbrala v petek v Kozini, od koder bo v Rio de Janeiro odpotovala v ponedeljek zgodaj zjutraj in sicer prek Benetk ter Lizbone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.