Magazin > Film & Glasba & TV
138 ogledov

Slovenskemu glasbeniku usoda prekrižala načrte

Challe Salle Jasmin Porčič
Vrhniški raper Challe Salle je treniral skupaj z enim najbolj znanih slovenskih košarkarjev. Čeprav mu je usoda pri športu prekrižala načrte, se je kasneje uveljavil na glasbeni sceni.

Challe Salle, slovenski raper, je v otroštvu sanjal, da bi postal profesionalni košarkar. Kar 11 let je aktivno igral košarko, njegov soigralec pa je bil tudi Zoran Dragić. Kasneje mu je usoda prekrižala načrte, saj se je moral zaradi poškodbe posloviti od tega športa. A to ga ni ustavilo. Navdušil se je nad fitnesom in se preizkusil tudi kot osebni trener, predvsem pa mu je uspelo v glasbenih vodah.

Challe si je v zadnjih dveh letih vzel premor in se umaknil z oči javnosti: "Delal sem kot osebni trener v fitnesu in bil zaposlen v trgovini s športno prehrano. Zdaj pa se mi zdi, da sem v tem času dozorel tako kot oseba in kot glasbenik, zato sem začutil, da je čas, da se vrnem na to sceno.“

Glasbenik, ki mu je sicer ime Saša Petrović, je zdaj izdal novo pesem z naslovom Betonska džungla. "Je družbeno-kritična in obenem tudi motivacijska pesem. Opisuje situacijo povprečnega, mladega človeka v današnji družbi, v kateri je vse moralne vrednote zamenjal denar in materializem. Moj namen in sporočilo vsem poslušalcem in poslušalkam je, da se je treba v življenju boriti kljub težkim razmeram in da naj ne zanemarjajo moralnih vrednot, kot so ljubezen, spoštovanje, prijaznost, poštenost, iskrenost, odgovornost, dobre manire...“

Zgovorni glasbenik pravi, da se zaveda, da ima velik vpliv na svoje oboževalce in da se zato trudi biti pozitiven zgled vsem, ki ga spremljajo.

Komentarjev 1
  • Bethesda 15:36 21.januar 2017.

    Pa vi sploh veste kaj pomeni profesionalno igranje?? Ocitno ne.