Šport > Nogomet
44 ogledov

Slovenski navijači pomagali v nesreči

prometna nesreča Hrvaška Skadar Hrvoje Jelavić/Pixsell
Po včerajšnjem fizičnem obračunavanju med navijači Maribora in Željezničarja so bosanski policisti skupino slovenskih navijačev poslali nazaj domov. Možje v modrem, ki so spremljali navijače Maribora, so se v bližini meje zapletli v prometno nesrečo.

maribor željezničar pretep navijačev sarajevo | Avtor: Dnevni avaz Dnevni avaz
Bosanski mediji poročajo, da se je v prometni nesreči policistov, ki so spremljali slovenske navijače, poškodovalo šest mož v modrem. Zaradi nemirov, ki so potekali v središču Sarajeva, so skupino slovenskih navijačev v spremstvu policije napotili nazaj v domovino. Na poti pa se je zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo poškodovanih več policistov, eden naj bi bil celo v kritičnem stanju. Vse so takoj prepeljali v bolnišnico. Slovenski navijači so po nesreči stekli iz avtobusa in pomagali poškodovanim policistom.

Komentarjev 8
  • tvitonar 17:26 25.julij 2012.

    To so bli policisti republike srbske, ki so pospremili avtobuse do doboja, kjer so jih predali kolegom iz federacije in prevzeli povratni avtobus. Policisti so povzročili prometno po svoji krivdi, saj so vso pot vozili zelo hitro in prehitevali vse ...prikaži več povprek in s tem silili tudi avtobus v nevarno vožnjo, ki je pravtako prehiteval vse šleperje, potem pa so policisti čelno trčili pri enem prehitevanju v nasproti vozeč kombi. Vsi so bili poškodovani za enega, pa je zelo slabo kazalo.....me veseli zdaj da je preživel. Viole takoj poskakale iz avtobusov, ter nudila prvo pomoč tudi osebama iz nasprotnega kombija, vkjer je bil eden vkleščen so ga uspeli izvleči ven.

  • Murko Ne Povem Hehe 16:06 25.julij 2012.

    *PRVO

  • Murko Ne Povem Hehe 16:05 25.julij 2012.

    LEPA , LEPA VIOLE. PRVI PRETEPST POLCAJE, POL JIM PA POMAGAT :D