Magazin > VIP
53 ogledov

Služkinja razkrila umazane skrivnosti Kardashianovih

Kardashian Kris Kim Khloe Kourtney FameFlynet
Nekdanja gospodinjska pomočnica pri Kardashianovih razkriva, kdo je največji umazanec te družine.

Kourtney je po besedah nekdanje služkinje največja nehvaležnica v družini. Je neprijazna, stroga in "obsedena s čistočo". "Do otrok je preveč zaščitniška. Varuške je ves čas nadzirala in jih spraševala, kaj počnejo. Svoje delo so zelo težko opravljale,“ je povedala. Najstarejša od slavnih sester se je nekoč odločila, da nihče v hiši ne sme nositi parfuma, ker ji vonjave niso ugajale, je še razkrila služkinja in dodala, da Kourtney ni le pikolovska, ampak tudi zelo varčna: "Ves čas je iskala načine, kako bi privarčevala denar. Bilo je zelo moteče, glede na to, kako veliko je njihovo bogastvo. Nekoč je poklicala celo dve trgovini in primerjala cene piščančjih prsi. Kdo to počne?"

Khloe je najbolj zabavna članica družine. "Rada se pošali, še zlasti na Kimin račun. Skriva njena oblačila in čevlje, kar Kim spravlja ob pamet. /.../ Kim je označila za nemarnico, saj jo zelo moti, da oblačila meče na tla."

Zabavna pa je tudi glava družine Kris Jenner. "Ko je spila nekaj kozarčkov, se je zaletavala v stene, sicer pa je bila prijazna. Z osebjem se je pogovarjala tudi o zasebnih zadevah. Trudila se je, da bi vsakega spoznala.“

Scott Disick, Kourtneyjin mož, je največji pacek daleč naokoli. Povsod je puščal hrano, steklenice in drobtine, tudi v postelji. Disick naj bi poleg tega imel težave z alkoholom.

Bruce Jenner pa se je doma menda rad oblačil v žensko spodnje perilo. "Skrival ga je pod posteljo. Verjetno ni želel, da bi družina za to vedela."

Kanye West, mož Kim Kardashian, je menda zelo tih in zadržan. "Bil je prijazen, a pred osebjem se ni veliko pogovarjal. Kim me je nekoč prosila, naj operem Kanyejevo majico, ki je grozno smrdela. Še zdaj me ob misli na ta vonj zmrazi."

Prijazna pa je tudi Kim. "Kim se je z osebjem, med tem ko so čistili njeno sobo, vedno pogovarjala. Bila je zelo radodarna. Nekomu je za božič celo podarila računalnik. Bila je edina, ki je osebju kupovala darila." Kim ima menda fetiš – na belo svileno posteljnino. To je bilo treba menjavati vsak dan. Nič čudnega. Njena nekdanja gospodinjska pomočnica namreč trdi, je vsako jutro na njeni posteljnini našla ostanke ličil. Sicer pa Kim ne spada med najbolj čiste osebe tega planeta. "Njena kopalnica in spalnica sta bili vedno umazani, ne glede na to, kolikokrat smo sobi čistili."

Komentarjev 1
  • Papaja Popi 16:25 29.januar 2015.

    Me prav zanima zakaj se vsi toliko ukvarjate z njimi.To so same prostitutke, priznate vsi.