Šport > Nogomet
33 ogledov

Smrt 21-letnice pretresla žensko ligo

Larissa Gördel. Facebook/TSV Schott Mainz
V prometni nesreči s smrtnim izidom je življenje izgubila komaj 21-letna nemška nogometašica Larissa Gördel.

V nedeljo bi se morala na srečanju drugega kroga nemškega DFB pokala pomeriti ekipi Schott Mainz in SC Sand, vendar je bila tekma odpovedana zaradi hude prometne nesreče, v kateri so ugasnila tri mlada življenja. 

''Z velikim obžalovanjem vas obveščano, da je v prometni nesreči umrla naša igralka Larissa Gödrel. Naše misli so z njeno družino in prijatelji. Načrtovana tekma pokala DFB proti SC Sandu je odpovedana,'' je na uradni spletni strani sporočil nogometni klub TSV Schott Mainz.

Podrobnosti nesreče razkriva nemški Bild, ki poroča, da naj bi se tragedija zgodila v petek ob 23.55 v bližini mesta Breuberg. Dvajsetletnik je z avtomobilom znamke Volkswagen Golf, v katerem so bili še trije sopotniki, zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v Toyoto poklicne nogometašice. 

V trčenju sta življenje izgubila oba voznika in 19-letni sopotnik, dve 18-letnici sta huje poškodovani. ''Preiskava še poteka,'' je pojasnil tiskovni predstavnik policije. Gödrelova, nekdanja članica nemške reprezentance do 15 in 16 let, je potovala sama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.