Magazin
17 ogledov

Smrt ne pozna meja

Fear the Walking Dead
1/5
AMC
V drugi sezoni serije Fear the Walking Dead ste gledalci ostali razočarani prav sredi sezone, ravno takrat, ko je dogajanje postalo noro zanimivo.

No, nekajmesečno čakanje na nadaljevanje serije se je obrestovalo! Serija se na kanal AMC vrača v ponedeljek, 22. avgusta. 

Osma epizoda bo na sporedu ob 3. uri zjutraj, ponovitev bo sledila ob 22. uri. Serija bo istočasno na sporedu v kar 125 državah sveta. 

V nadaljevanju sezone serije Fear the Walking Dead se bo morala Madison soočiti sama s sabo in svoj težavo, da se ne more navaditi, da na svetu ni več prostora za empatijo in sočutje. Travis mora poleg bremena, da je moral ubiti svojo okuženo bivšo ženo, zdaj nositi še dodatno breme skrbi za svojega sina Chrisa. Nick je edini, ki je v novem svetu našel svoj smisel, se soočil s kaosom in postal (pretirano) neustrašen ter samozavesten.  Alicia se kar ne more sprijazniti z dogajanjem okoli nje, zaveda se, da je edini način preživetja prilagoditev, vendar jo vse to preganja v njenih sanjah. Chris je izgubil stik z realnostjo in predstavlja grožnjo svoji družini. Daniel se na vsak način trudi zaščititi hčer Ofelio, z vsakim dejanjem pa se žal le oddaljuje od nje. Victor je izgubil ljubezen svojega življenja in vprašanje je, ali bo še komu zaupal. 

Z vsem kaosom se soočajo glavni karakterji serije Fear the Walking Dead - Madison (igra jo Kim Dickens), Travis (igra ga Cliff Curtis), Nick (igra ga Frank Dillane), Alicia (igra jo Alycia Debnam-Carey), Daniel (igra ga Ruben Blades), Ofelia (igra jo Mercedes Mason), Chris (igra ga Lorenzo James Henrie) in Strand (igra ga Colman Domingo).