Magazin > VIP
650 ogledov

Smrt: Nov udarec za družino Schumacher

michael schumacher EPA
Umrl je Karl-Heinz Schumacher, najljubši stric Michaela Schumacherja.

V zadnjih tednih je morala družina Michaela Schumacherja preboleti kar dva šoka. Najprej je dirkača zapustil zdravnik, ki je zanj skrbel od samega začetka in ki velja za enega največjih strokovnjakov za možganske poškodbe na svetu, sedaj pa se je morala družina posloviti še od Karl-Heinza Schumacher, mlajšega brata Schumijevega očeta.

Kot piše Bunte, je bil 65-letnik najljubši stric sedemkratnega svetovnega prvaka. Michael mu je bil neznansko hvaležen, saj je s svojo ženo skrbel za njegovo mamo Elisabeth, ko sta se starša ločila. Karl-Heinz je bil tudi tisti, ki je aprila 2003 v hiši našel nezavestno Elisabeth. Zaradi odpovedi jeter je umrla dober teden pozneje.

Za Karl-Heinza je bil usoden rak na črevesju.

Komentarjev 3
  • Plavi-mil 12:49 20.marec 2017.

    Za mnoge verjetno grdo, grobo, ampak jaz mislim, da so dr. naredili napako, človek se matra že vse od nesreče naprej , vsi vemo, da ne bo nikoli ozdravel, niti se ne zaveda svoje usode, samo trpi, velika napaka zdravnikov.

  • maresem 11:07 20.marec 2017.

    To pa je novica dneva. Meni je lani umrla mama, pa nisem nikjer tega objavljal kot udarec, čeprav jo pogrešam in naj počiva v miru.

  • kapibara 09:54 20.marec 2017.

    A ga še zmeraj matrajo ?Dobro- žal, da se ne zaveda tega