Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Smrt sopotnice na motorju

Motorist Žurnal24 main
Na cesti Planina–Postojna se je pod mostom avtoceste zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla sopotnica na motornem kolesu.

Voznik motornega kolesa iz Ljubljane je peljal po stari cesti od Planine proti Postojne. Dohitel je osebni avtomobil in ga začel prehitevati. Avto je tedaj začel zavijati levo, s ceste na izogibališče.

Vozili sta trčili, pri čemer sta se poškodovala voznik motornega kolesa in njegova sopotnica. Odpeljali so ju v bolnišnico, kjer pa je sopotnica zaradi poškodb umrla.

Oba voznika so policisti preizkusili z alkotestom, pri obeh je bil negativen. Zoper povzročitelja nesreče so policisti podali kazensko ovadbo.

Komentarjev 4
  • Swap 21:53 11.april 2014.

    isto velja za tebe, ce pa okoli hodiz z roza kosarico je pa tvoj problem jast je nimam

  • Trovlak 16:20 11.april 2014.

    Mat'r si frajer. SSKJ in diplomo imaš pod sedežem ali v rožnati košarici na krmilnem delu?

  • Swap 15:28 11.april 2014.

    Ti jo tudi izzivas s takimi komentarji, pazi kaj govoris in kje. Sem bolj novi voznik motorja in ne morem vrjeti kaj vidim vsak dan na cesti od telefonov do izsiljevanja, ravno vceraj me je izsilil bedak ki je zapeljal ...prikaži večl cez dve polne crte, ko mu potrobim mi pravi da sej si videl kaj trobis, ma ce bi ven stopil iz avta na moje povabilo bi brez parih zob ostal