Slovenija > Črna kronika
270 ogledov

Smrt v študentskem naselju Rožna dolina

Policijski trak.
1/5
Nik Rovan
V študentskem naselju v Rožni dolini v Ljubljani se je ponoči zgodila tragedija. Mlada ženska je padla iz šestega nadstropja in se ubila.

Danes nekaj pred prvo uro zjutraj je 27-letnica padla skozi odprto okno študentske sobe. Pri tem se je tako hudo poškodovala, da je umrla.

"Policisti so ugotovili, da je skozi odprto okno študentske sobe, ki je v šestem nadstropju, padla 27-letna ženska. Pri padcu se je tako hudo telesno poškodovala, da je na kraju dogodka umrla. Po do zdaj zbranih obvestilih tragični dogodek nima znakov kaznivega dejanja. O vseh ugotovitvah bodo policisti obvestili pristojno tožilstvo," so nam sporočili s policije.

Drama pred očmi več študentov?

Dekle naj bi se sicer zaklenilo v sobo študentskega bloka 8, kasneje pa padlo na nadstrešek. Tragedija se je odvila pred očmi več študentov, ki so se v nočnih urah vračali s Škisove tržnice, pa poroča spletna stran 24ur.

Direktorica študentskih domov v Ljubljani Ksenija Preželj obžaluje, da je prišlo do nesrečnega dogodka. "Obžalujemo nesrečen slučaj. Vse okoliščine že od zjutraj preverja policija."

Opomba uredništva: zaradi pietete do umrle je možnost komentiranja onemogočena.