Slovenija
332 ogledov

Smrtna nesreča v Šentjurju pri Celju

Šentjur nesreča
1/4
Zoran Borovšak / sentjur.net
Trčila sta tovorno in osebno vozilo; voznik zadnjega je na kraju nesreče umrl.

Popoldne, nekaj minut čez 17. uro, se je v Šentjurju pri Celju zgodila huda prometna nesreča, ki je zahtevala eno smrtno žrtev.

"Voznik tovornjaka je pripeljal iz smeri Dramelj. Pri trgovini Kea ga je začelo zanašati in je čelno trčil v osebni avto, ki mu je zapeljal nasproti," je za Žurnal24 povedal Peter Pungartnik s celjske policije. Dodal je, da je bil voznik osebnega avtomobila na kraju nesreče mrtev, njegovo sopotnico pa so huje poškodovano odpeljali v bolnišnico.

44- letni voznik tovornega vozila je nepoškodovan, druge podrobnosti nesreče pa policija še preiskuje. Iz večih virov smo izvedeli, da naj bi osebni avtomobil, v katerega je trčil tovornjak, vozil oče Boštjana Romiha.

Komentarjev 12
  • milek 14:54 05.maj 2014.

    To kar je naredil voznik je nedopustno. Prav tako je nedopustno, da se naprej po tej cesti proti Dolam vozimo vsak dan po tako nevarni cesti in da nihče nič ne naredi, da bi se stanje izboljšalo. Vsako leto plačujemo ...prikaži več več za cestni sklad, cesta pa je vsako leto slabša in nevarna. Že zdavnaj bi morala biti narejena obvoznica, da se tovornjaki ne bi vozili čez mesto in uničevali ceste.

  • rock 08:51 01.maj 2014.

    milek, ne isci izgovora za voznika tovornjaka... pa si preber zakon.. ne glede v kaksnem stanju je cesta.. moras prilagoditi hitrost, kaj ti tu ni jasno.

  • milek 23:13 30.april 2014.

    Veliko je odvisno od angažiranosti občine. če drżave ne znaš prepričati, da je cesta dotrajana in potrebna obnove, potem ni nič. Občina bi lahko z odlokom tudi omejila tovorni promet po tej nevarni cesti, pa ga ne.