Slovenija > Črna kronika
98 ogledov

Smrtna prometna nesreča v Prekmurju

Nesreča Tepanje PGD Slovenske Konjice
Nov krvni davek slovenskih cest. Do smrtne nesreče popoldne prišlo na murskosoboškem.

Nekaj minut pred poltretjo je na cesti med Mursko Soboto in Tišino prišlo do prometne nesreče. 48-letna voznica osebnega avtomobila je na ravnem delu ceste iz neznanega vzroka zavila na nasprotni vozni pas in trčila v tovorno vozilo, ki je pripeljalo nasproti.

Voznica je bila z reševalnim vozilom odpeljana v soboško bolnišnico, kjer pa je zaradi hudih poškodb umrla.

Verižno trčenje

Nekaj minut po tretji pa so na uvozu Brezovica na avtocesti proti Ljubljani v občini Brezovica trčila tri vozila. V nesreči je ena oseba ostala vkleščena v vozilu, iz pločevine so jo rešili gasilci. Na mestu nesreče so posredovali ljubljanski, brezoviški in še gasilci iz Vnanjih Goric. Tri poškodovane so prevzeli reševalci.

Nesreča na Celovški | Avtor: Ir. K. Ir. K.
Aktivirani so bili gasilci GB Ljubljana, PGD Brezovica in PGD Vnanje Gorice, ki so zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom rešili eno ukleščeno osebo, odklopili akumulatorje na vozilih ter nevtralizirali razlite tekočine. V nesreči so bile tri osebe telesno poškodovane, ki so jih prevzeli reševalci.

Nesreča na Celovški

Malo pred četrto je prišlo tudi do prometne nesreče na Celovški cesti v Ljubljani. "Policisti so ugotovili, da je voznica osebnega vozila Renault twingo domnevno zaradi voznje v rdeco luc trčila v kolesarja, ki je utrpel lažje poškodbe," je za Žurnal24.si povedala Maja Ciperle Adlešič z ljubljanske policije.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.