Slovenija > Črna kronika
106 ogledov

Smrtna žrtev v nesreči pri Rogozi

nesreča Rogoza Gasilska brigada Maribor
Zaleteli sta se osebni vozili, ena oseba umrla, dve poškodovani. Do nesreče je prišlo zaradi vožnje v nasprotni smeri, so sporočili s PU Maribor.

Na avtocesti A1 Ljubljana - Šentilj, med priključkoma Rogoza in Maribor Center (Ptujska cesta), se je okoli šeste ure zjutraj zgodila prometna nesreča v kateri je ena oseba umrla, dve sta poškodovani. Zaleteli sta se dve osebni vozili, do nesreče je prišlo zaradi vožnje v nasprotni smeri.

nesreča Rogoza | Avtor: Gasilska brigada Maribor Gasilska brigada Maribor

Ob 05:58 uri se je na avtocesti Ljubljana-Šentilj med izvozoma Rogoza in Maribor center zgodila prometna nesreča, kjer sta bili udeleženi dve osebni vozili. V prometni nesreči sta bile dve osebi poškodovani in prepeljani v UKC Maribor, tretja oseba pa je na kraju nesreče umrla, so sporočili z Gasilske brigade Maribor.

"Na kraju smo z zares velikimi napori iz izredno močno deformiranih vozil izrezali dve osebi, nudili pomoč vlečni službi pri odstranjevanju vozil in posipali iztekle nevarne tekočine na cestišču."

Promet na štajerski vzhodni obvoznici med priključkoma Rogoza in Maribor-center se počasi sprošča, saj je zaprta le še polovica avtoceste v smeri pri Avstriji.

V Izoli umrl 27-letnik

Včeraj se je na cesti Ilirska Bistrica-Zabiče v kraju Vrbovo nekaj po 21. uri zgodila prometna nesreča, v kateri je bil sam udeležen 27-letni voznik avtomobila. Ukleščenega voznika so iz vozila rešili gasilci in ga odpeljali v izolsko bolnišnico, kjer je ponoči umrl.

Po prvih podatkih je bil vzrok nesreče neprilagojena hitrost, so sporočili s koprske policijske uprave.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.