Šport
81 ogledov

Smučarji za Grubelnikovega sina Maksa

Drago Grubelnik EPA
Nočna veleslalomska tekma pod reflektorji v spomin na preminulega Draga Grubelnika.

Nekdanji slovenski smučar Drago Grubelnik se je sredi novembra smrtno ponesrečil v prometni nesreči v Söldnu, ko je z vozilom zgrmel v prepad, 19. februarja pa bo v Kranjski Gori organiziran veleslalom v njegov spomin. Na  tekmo se lahko prijavi prav vsak, celoten izkupiček bo šel v sklad za Grubelnikovega sina Maksa, ki je skupaj z mamico Mašo čez noč ostal brez svojega očeta.

Prijavnina v predprijavah znaša 10 evrov, na dan dogodka 15 evrov. Na veleslalom, kjr bodo med drugimi nastopili tudi Grubelnikovi prijatelji in smučarski asi Jure Košir, Rene Mlekuž, Mitja Kunc, Matjaž Vrhovnik, Mitja Dragšič, Bernard Vajdič, Mitja Valenčič, Tomaž Čižman, Alenka Dovžan, Špela Pretnar, Nika Fleiss, se lahko prijavite na povezavi https://goo.gl/YLzyAU.

Na veleslalom v spomin Grubi se lahko prijavi kdorkoli na tej povezavi https://goo.gl/YLzyAU celoten izkupiček pa gre v sklad za Dragotovega sina Maksa. #grubinmemorial

Posted by Drago Grubelnik - in memoriam on Friday, 29 January 2016
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.