Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

Smuka se je za otroka nesrečno končala

Nenadoma se je na smučišču ustavil, ko ga je zadel za njim vozeči smučar. V boln Žurnal24 main
Za tri smučarje se je smučanje končalo z vožnjo v bolnišnico.

V nedeljo sta se na smučišču Cerkno poškodovala dva otroka. Mlajša smučarka je med dopoldansko smuko po progi Brdo 7 padla in si huje poškodovala levo golen. Na kraju so ji nudili zdravniško pomoč, nato pa so jo z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. 

Zgodaj popoldne se je poškodoval še mlajši smučar. Zgodaj popoldne je med smuko na progi Grič 1 padel in si huje poškodoval desno golen. Tudi njemu je bila na kraju nudena zdravniška pomoč, na kar so ga odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. 

V obeh primerih so policisti tujo krivdo za nesrečo izključili. 

Zlomil si je gleženj

V soboto popoldne se je huje telesno poškodoval 67-letni smučar. Nekaj po 14. uri je smučal po progi Dolina, kjer je pri izpeljavi desnega zavoja pri stebru vlečnice padel in si poškodoval, po prvih ocenah zlomil, desni gleženj. Po nudeni prvi pomoči so ga odpeljali na zdravljenje v ljubljanski klinični center. Policisti so tujo krivdo izključili. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Žurnalček 17:48 23.januar 2017.

    V pancarjih si je zlomil gleženj ??? Ja za njega je pa res najbolje, da neha ne sam smučat . To je isto kot bi rekel da si je v gipsu zlomil nogo !