Slovenija
31 ogledov

Sneg odvažajo le, če ovira

Zasneženo križišče
1/3
Saša Despot
KPL. Vseh kupov snega ne bo odvažal, ker ga je preveč, pravi direktor Adis Kazič.

Delavci KPL sneg že odvažajo, je zagotovil Adis Kazič, direktor KPL, ki ima v Mestni občini Ljubljana koncesijo za zimsko službo: "Vsega snega ne bomo odvažali, ker ga je preveč. Odvažali ga bomo od tam, kjer je otežena vidljivost udeležencev v prometu." Na nekaterih cestah so sicer kupi snega visoki tudi dva metra.

Snaga bo zamujala

Zaradi velikih količin snega bi lahko na nekaterih območjih zamujali z rednim odvozom odpadkov, pa opozarjajo na Snagi, kjer se uporabnikom že vnaprej opravičujejo: "Zamude bomo nadomestili z odvozi ob sobotah." Ob tem jih prosijo, naj ob in na zabojnikih za odpadke očistijo sneg, ker bodo le tako omogočili dostop do njih in njihovo praznjenje, obenem pa preprečili lomljenje pokrovov zabojnikov.

"Snagini delavci imajo zaradi zasneženih zabojnikov namreč velike težave z dostopom in vlečenjem zabojnikov, ponekod pa so zabojniki celo nedostopni," je sporočila Nina Sankovič iz Snage.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.