Magazin > VIP
21 ogledov

So Missonija ugrabili?

Vittorio Missoni EPA
Marketinški direktor priznane modne znamke Missoni Vittorio Missoni naj bi bil po nekaterih teorijah žrtev ugrabitve.

Na letalu, ki je izginilo v petek dopoldne v bližini venezuelske obale, so bili poleg italijanskega modnega mogotca Vittoria Missonija njegova žena Maurizia Castiglioni, prijatelj Guido Foresti z ženo in dva člana posadke. Zaradi sporočila, ki ga je svojemu sinu poslal Foresti, so preiskovalci pomislili tudi na ugrabitev. V sporočilu je namreč pisalo "Pokliči, zdaj smo dosegljivi," vendar je bila številka ob klicu na žalost že nedosegljiva.

Venezuelske oblasti pa so sporočile, da nesreče ne obravnavajo kot ugrabitve, čeprav je Missonijevo letalo pogrešano na območju, ki je znano po tihotapljenju drog. V iskanje je trenutno vpletenih več kot 385 oseb. Oglasila se je tudi že Vittorijeva sestra Angela, ki je v ponedeljek povedala: "Bolje, da so ugrabljeni kot na dnu morja. Upamo, da so živi in zdravi ter da se bo iskanje nadaljevalo v vse smeri."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.