Magazin > VIP
50 ogledov

So Peaches pustili umreti?

Peaches Geldof Profimedias
Bi prijatelji Peaches Geldof lahko preprečili njeno smrt?

Pred kratkim objavljeno obdukcijo poročilo je potrdilo, da je bil za Peaches Geldof, čeprav se je zdravila zaradi odvisnosti od drog, usoden prevelik odmerek heroina. Njen soprog je povedal, da ni vedel, da njegova žena spet posega po drogah, je pa slutil, da bi lahko bilo nekaj narobe.

Kljub temu ni ukrepal, nazaj so se držali tudi Peachesini prijatelji. Ena od njih, Gerry Agar, pa je izdala, da je bila edina, ki je Peaches poskušala pomagati. Ostali zvezdničini znanci pa so njene težave z drogami, čeprav so zanje vedeli, ignorirali. Agarjeva je bila tiskovna predstavnica Paule Yates, Peachesine mame, ki je prav tako umrla zaradi drog.

Agarjeva je Peaches že leta 2008 poslala pismo, v katerem jo je posvarila pred usodo matere. "Za njene težave sem vedela že dalj časa. Hotela sem, da se z njimi sooči. Veliko njenih znancev in prijateljev je vedelo, s čim se spopada, a nihče ni naredil nič. Jaz sem zaradi drog izgubila Paulo, svojo najboljšo prijateljico. Nisem želela izgubiti še Peaches,“ je povedala Agarjeva, ki je upala, da se bo Peaches zavoljo svojih dveh sinov odpovedala drogam, kar pa ji ni uspelo. V starosti 26. let je aprila umrla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.