Magazin > VIP
337 ogledov

So se Srbi zmotili? Je to res Ksenija iz slovenskega BB?

ksenija, marko
1/7
Planet TV
Na enem od srbskih portalov smo zasledili članek, kjer so Srbi 'razkrinkali' Marka, s katerim naj bi Ksenija seksala v slovenskem Big Brotherju.

Na srbskem portalu Plus Online so v enem od člankov predstavili Marka Ubiparipa. Tistega Marka, s katerim je Ksenija Kranjec v slovenskem Big Brotherju seksala. Ksenija je med gledalci šova Parovi očitno zelo priljubljena, saj ji je voditeljica v eni od oddaj posredovala sporočilo gledalca: "Ta gledalec te sprašuje, če se zavedaš, da si očarala vse Srbe?“ Na marsikaterem srbskem mediju, kjer spremljajo Parove, Ksenijo opisujejo kot najlepšo tekmovalko letošnje sezone. Na enem od portalov pa so zapisali: "Ksenija Kranjec je menedžerka diskoteke in v svoji državi velja za zelo dobro 'mačko'."

No, očitno je zanimiva tudi novinarjem, saj so objavili fotografije Ksenije in Marka ter fotografijo, ki naj bi bila posneta med njunim seksom v Big Brotherju. No, nam se zdi, da na fotografiji ni Ksenija, saj se mi dobro spomnimo, da sta se plavolaska in Marko med seksom skrivala pod odejo. Kaj pravite? Članek si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 5
  • patron 18:55 17.januar 2017.

    v zlati kletki, ......bruhaha !!!!

  • Avatar roksa
    roksa 10:42 17.januar 2017.

    V Neum sta šle, bosanke... ;)))))

  • hešteg 10:30 17.januar 2017.

    Verjetno sta šli skupaj z Zalo na dopust, tako da bomo čez par dni dobili ekskluzivne fotografije.