Slovenija > Črna kronika
41 ogledov

Streljal je zaradi konoplje

Nočno streljanje v Ljubljani.
1/8
Saša Despot
Znane so nove podrobnosti torkovega streljanja v bližini Sketove ulice v Ljubljani. V preiskavi so policisti v hiši, kjer sicer ne stanuje nihče, našli prostor za hidroponično gojenje konoplje.

Policisti, kot smo že poročali, na kraju samem niso izsledili oseb, so pa zavarovali sledi, ki kažejo na to, da je bilo uporabljeno strelno orožje. V preiskavi, ki je sledila, je do zdaj ugotovljeno, da je več oseb vlomilo v eno izmed stanovanjskih hiš v Grablovičevi ulici v Ljubljani, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Neznana oseba, ki se je nahajala v stanovanjski hiši, je uporabila strelno orožje in pri tem eno osebo ranila (oseba je pozneje iskala zdravniško pomoč v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana). Kriminalisti so na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo stanovanjske hiše (kjer sicer uradno ne stanuje nihče), kjer so našli prostor za hidroponično gojenje konoplje.

Pri tem je bilo zaseženih osem kilogramov prepovedane droge konoplje. Glede samega primera kriminalisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preverjanjem okoliščin dogodka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.