Magazin > Film & Glasba & TV
41 ogledov

So ta udrihanja po Poptevejevem šovu upravičena?

Masterchef Slovenija Facebook
Zdi se, da gledalci zadnje čase samo še iščejo malenkosti, nad katerimi bi se lahko zgražali.

V zadnji epizodi Masterchefa Slovenija so tekmovalci kuhali malce bolj eksotično meso. Pripraviti so morali meso jegulje, krokodila, osla, noja, kenguruja in bizona … Za pričakovati je bilo, da se bodo določeni gledalci nad odločitvijo POP TV-ja zgražali ...

"Kako ste odvratni. Živi mesarji in ljudje brez empatije," je zapisal eden od gledalcev na Facebook, drugi pa: "Torej so zaradi vašega šova umrli osel, noj in jegulja? Junija pa boste spet podpisovali peticije proti ubijanju psov na Kitajskem. Kakšna hinavščina!" 

"Odurno. Še človeka skuhajte, to je edino, česar še niste ubili, razsekali in pripravili v kuhinji. Sigurno se bo našel kakšen prostovoljec, da boste lahko rekli, da je "humano", je še zapisal  gledalec.

Zdi se, da gledalci na podobne situacije samo čakajo, saj se je podobno zgodilo že pri šovu Hipnoza: Dobra zabava, kjer so se v studiu obmetavali s hrano. No, verjetno pa ne pomislijo, da so vsi ti šovi licenčni in da Pop TV le sledi navodilom. Kakor nam je povedal dobro informirani vir, imajo na komerciali televiziji celo knjigo z igrami, ki jih morajo v šovu Masterchef Slovenija uporabiti.

 
Komentarjev 6
  • smejka 14:48 13.april 2017.

    Ne glede na licenece, zavedat se je potrebno da si veliko ljudi še piščanca ne more privoščit.Pri vseh teh denarcih, ki se jih pobira davkoplačevalcem in visokih naročninah, bi lahko ustvarili lasten šov- če že mora biti.(sicer se vklopite kar ...prikaži več v državni zbor in druge sejne sobane).

  • Avatar skeptik
    skeptik 10:01 13.april 2017.

    Tudi eksotično meso je bolj prebavljivo od Almine arogance.

  • goldhorn 10:00 13.april 2017.

    To so se sami vegetarijanci oglašali.