Magazin > VIP
53 ogledov

So to moški, ki so oropali Kim Kardashian?

kim kardashian rop
1/6
Profimedias
Med sedemnajstimi osumljenci, ki jih je zaradi ropa Kim Kardashian lanskega oktobra aretirala pariška policija, tudi njen šofer.

V začetku lanskega oktobra je pet zamaskiranih moških vdrlo v stanovanje, v katerem je v času tedna mode v Parizu bivala Kim Kardashian. Zvezdnico so zvezali in ji odtujili nakit, vreden približno 10 milijonov dolarjev. Policija je včeraj sporočila, da so aretirali 17 oseb.

Osumljenci so stari med 23 in 72 let, med njimi so tudi tri ženske. Policija je do osumljencev prišla s pomočjo DNK analize nakita, ki so ga roparji izgubili med begom. En vzorec DNK so našli tudi v stanovanju, v katerem je bila ameriška zvezdnica oropana. Po vsej verjetnosti je v rop vpleten tudi šofer, ki je bil zadnji, ki je Kim pred ropom videl. Tudi on je med aretirani.

Odvetnik Kardashianove je povedal, da bo sodnik od Kim verjetno zahteval, da se sooči z osumljenci, in da je Kim z delom policije zelo zadovoljna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.