Slovenija
14 ogledov

Sobota, pa tak zastoj na avtocesti

Nesreča na štajerski avtocesti PGE Celje
Zaradi prometne nesreče je bil zaprt vozni pas, nastal je dolg zastoj, občasno so zapirali predor. Vozniki so se na avtocesti znova napačno razvrščali.

Na štajerski avtocesti med predorom Golo Rebro in priključkom Slovenske Konjice je bil zjutraj zaprt vozni pas proti Mariboru, nastal je daljši zastoj, ki je bil dolg več kot 3,5 kilometra, zato so občasno zapirali predor Pletovarje.

Ponovno napačno razvrščanje ob zastoju

Malo za predorom Golo rebro sta trčili osebno in tovorno vozilo, poškodovanih pa ni bilo. Odstranjevanje posledic nesreče je trajalo dlje, saj so celjski gasilci zaradi nepravilnega razvrščanja voznikov težko prišli do kraja nesreče.

Se še spomnite posnetka, kako je moral gasilec teči pred gasilskim vozilom in voznike opozarjati, naj se umaknejo.

 

Komentarjev 5
  • Janez_53 12:30 20.december 2014.

    Saj ne veš, kaj govoričiš! Najbrž bi vrli nesposobni egoistični vozniki tudi odstavni pas delno zasedli! In takrat se morata premakniti vozili na voznem in prehitevalnem pasu, da se sprosti dovolj širok del na odstavnem pasu!

  • KOJAK 11:38 20.december 2014.

    Slovenceljnem tudi to ne bi pomagalo. Že zdaj je dovolj jasno da se morajo umakniti skrajno desno na vozni pas, a jih večina tega ni SPOSOBNA, zato ker večina ne pomisli na zastoj zaradi nesreče ampak samo razmišlja kako bo ...prikaži več prišel čimprej na svoj cilj.

  • Papaja Popi 11:34 20.december 2014.

    Vsakemu najmanj 500 € kazni pa se bodo takoj umikali !!!!!!!!!!!!!