Magazin > VIP
73 ogledov

Sodišče: Za smrt Bobbi Kristine 36 milijonov dolarjev!

nick gordon, bobbi kristina Profimedias
Sodišče je že pred časom razsodilo, da je Nick Gordon "pravno odgovoren" za smrt Bobbi Kristine Brown. Sedaj so razglasili še višino odškodnine.

Odškodninsko tožbo zaradi povzročitve poškodb in čustvenega trpinčenja so proti partnerju pokojne Brownove vložili skrbniki njenega premoženja, ki bodo od Gordona sedaj dobili kar 36 milijonov dolarjev. "Vrednost življenja je težko določiti," je po sojenju povedal sodnik T. Jackson Bedford.

Brownovi so od Gordona sicer zahtevali 50 milijonov.

Kako je sodnik določil višino odškodnine?

Po poročanju 11Alive News je v odškodnino vštetih 1,575 milijona dolarjev, ki naj bi jih Gordon ukradel Brownovi, 4,45-milijonska globa, 15 milijonov naj bi bilo vredno njeno življenje sedaj (v to vsoto so vključeni tudi zaslužki, ki bi jih prejela, če bi bila še živa), 13,8 milijona za povzročeno bolečino in trpljenje in 1,37 milijona za povzročitev poškodb in čustveno trpinčenje.

Gordona ni bilo na sodišče.

Sodnik je pri svoji odločitvi upošteval pričanje Bobbijinega očeta Bobbyja Browna in njegove starejše sestre LaPrincie ter tudi prijatelje in družinske člane Whitney Houston.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.