Šport > Nogomet
77 ogledov

Sodnik prekinil trenerjev intervju

Deniz Coban kasimpasa Youtube
Turški sodnik je prekinil trenerjev intervju po koncu tekme najmočnejše turške lige, da bi se opravičil za napačno dosojeno enajstmetrovko.

Delilec pravice Deniz Coban je v šesti, zadnji minuti sodnikovega dodatka nasedel simuliranju Leonarda Kweukeja in dosodil najstrožjo kazen v korist Rizespora, ki je imel po dveh izključitvah na igrišču samo še devet nogometašev.

Sodnik je po prekršku, ki ga ni bilo, izključil vratarja Korayja Altinaya, Kweuke pa je z bele točke poskrbel za izenačenje in končni izid tekem (1:1).

Domači trener Riza Calimbay, ki bi se z zmago povzpel na tretje mesto ligaške lestvice, se je po tekmi pritoževal nad sodniškimi odločitvami, ko je do njega pristopil Coban in priznal svojo napako.

''Opravičujem se tebi, ekipama Kasimpasi in Rizesporu, Turški nogometni zvezi in sodniškemu komiteju. Po tem bom moral razmisliti o svoji prihodnosti,'' je dejal Coban.

Calimbay je bil opravičila vesel. ''Vsi delamo napake, a zaradi dejstva, da si zbral pogum in priznal svojo napako, si zaslužiš vse spoštovanje. Ne govori o tem, da boš prenehal opravljati ta poklic, nogomet potrebuje več takšnih, kot si ti,'' je povedal trener Kasimpase.

Komentarjev 2
  • Luka Krebs 10:13 30.september 2015.

    Ta slaba vest je mišljena kot občutek krivde skeptik in ne vest kot novica...

  • Avatar skeptik
    skeptik 09:48 30.september 2015.

    In zakaj to sodi v rubriko SLAB VEST? Vi res ne ločite zrnje od pleva. To je kvečjem POZITIVNA NOVICA, VEST,.... whatever.