Ambient
127 ogledov

Sodobno pohištvo za mačje ljubljenčke

Mačji kokon Meyou Paris Žurnal24 main
Oblikovalci že več let poskušajo preoblikovanti pohištvo za domače ljubljenčke. Tudi oblikovalca Aude Sanchez in Guillaumo Gadenn sta se preizkusila v izzivu in oblikovala znamko Meyou Paris, ki ponuja mačje pohištvo, prilagojeno sodobnemu ambientu.

Duo je predstavil serijo očarljivo elegantnih mačjih postelj in kokonov. »Raziskava pravi, da mačke – po naravi plenilci – potrebujejo prostor za skrivanje, igro, sproščanje in občudovanje njihove okolice ne da bi bile opažene ali motene. Potrebujejo svoje kraljestvo. Toda njihovo kraljestvo je hkrati naše kraljestvo. Zadostimo torej vsem!«

'Prefinjeno pohištvo za zahtevne mačke', kot sta ga poimenovala oblikovalca, na Kickstarterju že zbira podpornike.

Trije tipi mačjih hiš (the Ball, the Cube in the Bed; krogla, kocka in postelja) združujejo ravne linije in okrogline ter s tem ustvarjajo zanimive kokone. Mačke, ki so po naravi radovedne in igrive, jih bodo lahko uporabljale kot zatočišče, opazovalnico, počivalnik, v njem se bodo lahko skrivale ali si na njem obrusile kremplje.

Fotografije via Kickstarter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.