Magazin
40 ogledov

Jasmin ob izločitvi razbijal in ...

Jasmin
1/2
Voyo
Hišo Big Brother je zapustila Alma.

Gledalci so nocoj domov poslali Almo, kar je vse tekmovalce spravilo v jok, najbolj burno pa je odreagiral Jasmin, ki je ob novici z roko razbil cvetlični lonček. Po tem, ko je zapustila hišo, pa je padel v neutolažljiv rok in govoril: "Sploh ne bi smela biti kaznovana."

Očitno Jasminu le ni tako vseeno za svojo BB simpatijo, prav tako pa vanj verjame tudi Alma, ki bo ob odhodu iz hiše najprej objela mamo in sestro.  "Jaz verjamem vanj, čakala ga bom," je povedala, Manji priznala, da je vanj zaljubljena, ko ji je voditeljica zaželela, da bi zunaj nadaljevala zgodbo z Jasminom, pa ji je Alma odgovorila: "Bo, bo, samo verjeti je treba."

Hišo pa je zapustil še en tekmovalec, ki so ga določili tekmovalci. Izločili so Dragana, a brez skrbi, Draganovi navijači si lahko oddahnete, saj je bila izločitev lažna. "Jezen sem,"  je priznal Manji v studiju, ko mu je povedala, da se vrača v hišo, pa ji skoraj ni verjel: "A res?"  Manja in Emi sta ga morala kar malo prepričevati, da se res vrača.

Big Brother ga je naselil v skrivni del hiše in mu dal posebno nalogo. V hiši BB se bodo namreč kmalu začele lažne nominacije, ki pa ne bodo imele nobene teže. Očitno bo o tem, kdo bo naslednji zapustil hišo, odločal Dragan.

 
Komentarjev 5
  • dragec 15:52 28.maj 2016.

    ZARUKANI, AGRESIVNI, NESRAMNI, NEVZGOJENI BOSANČEROS

  • patron 11:42 28.maj 2016.

    itak, sami čefurji v BB,....

  • Avatar čavez
    čavez 11:29 28.maj 2016.

    Sodrga čefurska in ta gamad živi tukaj.