Šport
23 ogledov

Šok pri belem baletu

Luka Modrić EPA
Vezist Madridčanov Luka Modrić si je na tekmi proti Málagi poškodoval koleno in bo izpustil preostanek sezone, z izjemo morebitnega finala Lige prvakov.

Luka Modrić je po dobri uri tekme med madridskim Realom in Málago, ki jo je Real dobil (3:1), odšepal z igrišča. Prvotne napovedi niso bile črnoglede, po pregledu z magnetno resonanco pa se je resnost poškodbe pokazala v vsej obsežnosti. Real Madrid je potrdil, da je Modrić utrpel poškodbo vezi v desnem kolenu. Hrvaška nogometna zveza (HNS) je v izjavi prav tako zatrdila, da bo član "ognjenih" počival vsaj šest tednov.

Tako bo hrvaški reprezentant izpustil vse prvenstvene tekme do konca sezone. Real bo igral proti Celti (v gosteh), Almeríi (doma), Sevilli (v gosteh), Valencii (doma), Espanyolu (v gosteh) in Getafeju (doma). 

Modrić bo seveda izpustil tudi sredino tekmo četrtfinala Lige prvakov proti Atléticu, igrati ne bo mogel niti v morebitnem polfinalu. Lahko pa bi bil dovolj pripravljen za morebitni finale, ki je v Berlinu na sproedu v začetku junija.

Poleg Modrića se je v soboto pri Realu poškodoval še Gareth Bale. Skupno je moštvo Reala v letošnji sezoni utrpelo že 21 poškodb, v določenem obdobju je bilo načetih kar 12 od 23 igralcev prve ekipe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.