Vizita za živali > Novice
47 ogledov

Šokantni posnetki brutalnega izživljanja nad piščanci

Izživljanje nad piščanci, skrita kamera Youtube
Prehranska velikana McDonald’s in Tyson Food sta prekinila poslovno sodelovanje s farmo piščancev, s katere so pricurljali šokantni posnetki izživljanja nad živalmi.

Posnetki so s farme piščancev T & S Tennessee, ki je z mesom piščancev med drugim oskrbovala tako McDonald's kot Tyson Food. Posnetki namreč prikazujejo brutalno izživljanje zaposlenih na farmi nad nemočnimi piščanci.

Dokaze, kaj se dogaja na farmi, so posneli aktivisti za pravice živali in jih javno objavili. Prvi se je odvzal McDonald's, ki je izpostavil, da je takšno ravnanje z živalmi popolnoma nesprejemljivo in dodal, da podpira odločitev Tyson Fooda o prekinitvi poslovnega sodelovanja s to farmo piščancev.

Tyson Food je družba, ki McDonald's oskrbuje s piščančjim mesom za priljubljene McNuggetse.

OPOZORILO: Video vsebuje vznemirjujoče posnetke! 

 

Komentarjev 4
  • vzev 15:31 29.avgust 2015.

    Kmetje živali ubijajo na čim bolj ne trpeč način. Kmet bo kuri odsekal glavo v enem zamahu, da kokoš čim manj trpi. Prav tako ne bo dal še žive kokoši v krop. Je pa zopet razlika nek manjši kmet ali ...prikaži več pa nekdo, ki je ima že skoraj podjetje za piščančjo farmo.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:34 29.avgust 2015.

    Živimo v družbi prikritih agresivnežev. Vsi bi bili pa na zunaj lepi. Mene bolj moti ta neiskrenost ko se predstavljajo kot zgledne državljane na konc pa vidš kako nespoštljivo in naravnost neverjetno se obnašajo. Brez trohice spoštovanja.

  • Igor Đukanović 10:41 29.avgust 2015.

    Na vseh malo večjih piščančjih farmah se izživljajo nad piščanci. Tudi kmetje, katere nihče v vsakdanjem življenju ne smatra za psihopate. Na primer v jajčni industriji vsi en dan stari piščanci nekoristnega spola končajo natanko tako kot Židje v Auschwitzu. ...prikaži veču. Temu rečemo živalski holokavst. Ja, govorim o tem, da je pasja hrana zmleta na živo. En dan stari petelinčki, ki imajo več srečo, so pa vsi skupaj zmetani v veliko plastično vrečo za smeti in zadušeni s plinom. Od tod asociacija...