Šport > Nogomet
31 ogledov

Solskjaer bo pripeljal še tri

Zaha Manchester United Newcastle Premier League Anglija liga prvenstvo EPA
Cardiff je nedvomno najbolj dejaven angleški premierligaš na janaurski tržnici, obeta se nova trojica novincev.

Lanski prvak angleške druge lige Cardiff City si nikakor ne želi zapustiti udobja Premier lige. Trenutno sicer zasedaje zadnje mesto na lestvici, a je trener Ole Gunnar Solskjaer odločen, da se stvari hitro spremenijo. V ta namen je zelo dejaven ob tem januarskem prestopnem roku, pripeljal je že kar nekaj nogometašev, obeta pa se še trojica prišlekov.

Tudi v tem primeru gre za tri kvalitetne nogometaše, ki naj bi v klub prišli z neko dodano vrednostjo. Dvojica bo piršla iz Manchester Uniteda, nekdanjega kluba Norvežana na klopi Cardiffa. Wilfired Zaha se letos v dresu rdečih vragov ni naigral, svoje kvalitete pa bo sedaj dokazoval v majici modrih ptic, kamor se do konca sezone ob plačilu 1,5 milijona funtov seli kot posojen igralec.

Drugi nogometaš Manchestra, ki bo prestopil v prestolnico Walesa, pa je bočni branilec Fabio. V tem primeru bo prestop trajen, cena pa še ni znana. Je pa znano koliko bo klub plačal za napadalca Kenwyna Jonesa iz Stoke Cityja. Tega bodo dobili v zameno za Petra Odemwingija, kar je že potrdil trener Stoka, Mark Hughes.

Jones je že spregovoril o prestopu, ki naj bi bil izpeljan jutri: "Seveda se veselim prestopa. Zelo me veseli, da bom imel možnost pomagati Cardiff Cityju obstati v Premier ligi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.