Slovenija
34 ogledov

Sonce - koliko časa še?

Sončna jesen Shutterstock
Vremenoslovci za jutri napovedujejo nekaj več oblačnosti, od srede naprej pa nas bo spet razvajalo lepo jesensko vreme.

V ponedeljek zjutraj bo ponekod po kotlinah megla, jutro bo hladno, temperature se bodo gibale od 4 do 9 stopinj Celzija. "Čez dan bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 25 stopinj Celzija," se glasi napoved vremenarjev z Agencije za okolje.

V torek bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo, ponekod po kotlinah bo še megla. V sredo in četrtek bo večinoma sončno, v četrtek popoldne pa bo le na zahodu več oblačnosti.

Prihodnji vikend slabši 

"Do konca prihodnjega tedna bo nad severnim Sredozemljem in Alpami vztrajalo območje visokega zračnega tlaka. Ob koncu tedna bo v bližini naših krajev potovala vremenska motnja, nato pa se bo nad večjim delom Evrope znova vzpostavilo območje visokega zračnega tlaka," v 5- do 10-dnevni napovedi navajajo na Arsu.

Do petka se bo nadaljevalo sončno in toplo vreme, z jutranjo meglo po nižinah. V petek se bo ob jugozahodniku na zahodu pooblačilo, na vzhodu pa bo sončno in zelo toplo. V soboto in nedeljo bo verjetnost za padavine nekaj večja, na začetku naslednjega tedna pa bo predvidoma spet suho.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.