Magazin > Film & Glasba & TV
92 ogledov

Sonus festival letos dobrodelen

sonus
1/15
Žurnal24 main
Sonus festival, ki bo od 21. do 25. avgusta potekal na otoku Pag, je poleg vsakodnevne najave novih svetovno znanih umetnikov sedaj oznanil še humanitarno akcijo

Na Sonus festivalu, kjer bo letos nastopilo več kot 60 umetnikov, bo kot redni gost nastopil tudi Seth Troxler, ki pa se je letos odločil za izjemno plemenito dejanje – z vzponom na goro Kilimanjaro želi zbrati milijon dolarjev za raziskave  možganskih tumorjev.

Udeleženci Sonus festivala bodo imeli priložnost sodelovati v humanitarni akciji na info točki festivala na plaži v Zrćah. Troxler, eno izmed glavnih imen festivala, bo na Sonusu nastopil že četrtič. Oboževalci ga bodo lahko slišali kar dvakrat – prvič v klubu Kalypso ob boku Bas Ibellini, v Aquariusu pa se mu bo pridružil še Jackmaster. Festival se zaključuje z odprtjem after partija 26. avgusta ob 9.uri zjutraj, ko bo vajeti sedaj že tradicionalno prevzel Ricardo Villalobos.

Festivalske vstopnice  po predprodajni ceni za prebivalce Balkan regije so razprodane, še vedno pa je cena žepu prijazna in sedaj nanese 78 eur. Nakup je možen preko spletne trgovine Entrio, Croatia tickets ali na Entrio prodajnih mestih.

Omejeno število dnevnih vstopnic bo na voljo na vhodu festivala.  Cena dnevne vstopnice znaša 33 eur z izjemo zadnjega, finalnega dne festivala, ko je cena karte 40 eur

Več o festivalu.