Slovenija > Črna kronika
1092 ogledov

Sopotnica umrla na mestu nesreče

Prometna nesreča AC Slov. Bistrica-Slov. Konjice, 28.12.2016 Arhiv PGD Slov. Konjice
Kot ugotavljajo policisti je do tragične nesreče prišlo zaradi izsiljevanja prednosti.

Na cesti Črešnjice - Hrastje se je danes nekaj po 13. uri zgodila huda prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla. Po podatkih policistov je do nesreče prišlo pri kraju Črešnjice pri Cerkljah v občini Brežice zaradi izsiljevanja prednosti.

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov sta bili v nesreči udeleženi dve osebni vozili, med katerima je zaradi izsiljevanja prednosti prišlo do silovitega trčenja. V nesreči je ena oseba umrla, še trije udeleženci pa so hudo poškodovani in so jih odpeljali v bolnišnico.

Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležili tudi preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka, policisti pa nadaljujejo z ugotavljanjem vseh okoliščin nesreče, so sporočili iz Policijske uprave Novo mesto.

To je že drugi krvni davek, ki so ga danes terjale slovenske ceste. Pred tem je na kobariškem umrl motorist.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • Žurnalček 19:56 11.julij 2017.

    No na koncu je pa do nesreče prišlo zaradi čiste OBJESTNOSTI voznika .

  • Žurnalček 19:56 11.julij 2017.

    Do tako hude besreće ne more priti zaradi izsiljevanja prednosti , tega prekrška v LJ že več ne poznamo ampak spregledanja ali pa nezavedanja , da nima prednosti !

  • dzony006 19:56 11.julij 2017.

    Za "romzy2" Kdo je vozil po kateri cesti ??? Iz TEGA http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/v-posavju-v-zadnjih-dneh-dve-hudi-prometni-nesreci-policisti-opozarjajo-na-previdno-voznjo-v-poletni-vrocini.htmlzapisa je videti takole : V hudi nesreči v Posavju umrla 25-letnica, tri osebe poškodovaneMedtem so tudi novomeški policisti ...prikaži več opravili ogled kraja sobotne hude prometne nesreče na lokalni cesti Črešnjice-Hrastje, kjer je ena oseba zaradi hudih poškodb na kraju prometne nesreče umrla. Udeležili sta se ga tudi preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka.Ugotovili so, da je nesrečo povzročila 26-letna voznica osebnega avtomobila Audi A3, ki je v križišču odvzela prednost 36-letnemu vozniku osebnega avtomobila Renault Scenic, ki je pripeljal iz njene desne smeri. Voznik, ki je vozil po prednostni cesti, je v križišču silovito trčil v sprednji desni del audija. Zaradi hudih poškodb je na kraju nesreče umrla 25-letn