Magazin
607 ogledov

Sosedov nečak obdelal tudi moj vrtiček

seks Shutterstock
Ob vsem dolgočasju v zadnjih dneh in mesecih mi je na srečo ostal vsaj skrivni kotiček na vrtu, kjer sem sproščala svoje misli in telo.

Ležalnik je bil postavljen tako, da mi sonce ni nabijalo v glavo. Bila sem skrita pred zunanjim svetom, za nameček pa sem lahko, če sem umaknila nekaj vejic bližnjega grma, videla na sosedov vrt. Sosed me niti ni zanimal, zato pa je moje čute prebudil njegov nečak, ki je redno hodil pomagat svojemu stricu. Krepak fant blizu tridesetih, nesramežljiv in vedno zgoraj brez. Imel je čudovito izklesano telo in dokler je sijalo sonce, ga v majici nisi videl.

Brala sem neki roman, ki mi nekako ni zlezel pod kožo, zato pa sem bila še toliko bolj dovzetna za dogajanje okoli sebe. Ropot na drugi strani je pomenil, da je tam znova mišičasti lepotec. Odložila sem knjigo v travo ter s prsti previdno odmaknila nekaj vejic, da se mi je odprlo okno na sosedovo stran. In res je bil tam Tomi, sosedov nečak, kot ponavadi zgoraj brez in zatopljen v delo. Stricu je pomagal postavljati lopo za orodje, zadaj pa še odprto prho. Črn zbiralnik vode naj bi poskrbel za to, da bi bila ta poleti ogreta brez stroška, a misel na soseda pod prho se mi ni zdela pretirano mamljiva.

Legla sem nazaj in vejice so počasi zaprle pogled na sosedov vrt. Nekaj časa sem sanjarila o lepotcu tam čez, se ujela celo pri božanju vse bolj vzburjene muce, nato pa zastala, ko sem slišala teči vodo. Znova sem razmaknila vejice in zasanjano obstala na mestu.
Lepotec si je privoščil prho na odprtem in mi kazal hrbet. Močan, do potankosti prepreden z mišicami, ki so sledile vsakemu njegovemu gibu. Komaj sem sproti požirala slino in med nogami mi je sedaj že pošteno zavrelo. Čakala sem trenutek, ko se bo obrnil k meni in …

Moj bog!

Kakšna popolna lepota moškega telesa! In kakšen »komad« med nogami!
Z milom si je zdrgnil telo, nato pa nekaj časa namenil tudi svojemu korenjaku. Ta del me je dobesedno zasvojil in ni bilo za pričakovati, da bom v kratkem storila kaj pametnega. Še močneje sem razprla grmičevje in za trenutek se mi je zdelo, da me je opazil. Bila sem v dvomih, a ne za dolgo.

"Oho, soseda!" je zaklical in si še naprej nesramežljivo drgnil korenjaka.
Ne vem, kaj mi je bilo, a kar obstala sem in gledala ter z očmi požirala lepotca na sosedovem vrtu. Nič nisem mogla. Ne povedati, ne premakniti prstov, ne pomežikniti.

Nič!

Ko je končal, je stopil proti meni.

Groza!

Celo pot se mi je smehljal, končno prestopil na našo stran konec grmičevja in zdaj je stal pred menoj. Gol, moker, prelep, da bi ga zavrnila. Sedel je k meni in me opazoval.
"Lepa si, je rekel. "Bi se dala dol?“ Kot bi mi odrezal jezik, noge in še kaj. Bila sem popolnoma omrtvičena in nemočna. Moja čustva so divjala, med nogami me je skelelo od potrebe in v glavi mi je vreščalo od nore priložnosti.

"Mhm," je bilo vse kar sem lahko spravila iz sebe.

Potem se je v trenutku naredila tema. Ležal je na meni s tistim popolnim telesom, me mečkal, otipaval in slačil. Prej kot v minuti sem pod njim ležala gola, moja usta so bila polna njegovega jezika, njegov vse večji ud pa je predrzno božal po notranji strani mojih stegen. Za hip je zastal in me pogledal: „Pa saj ti je OK tole, ne?“ je vprašal kot ne bi bil prepričan, da je prav, kar počne.
„Aha,“ sem odvrnila in ga potegnila nazaj nase. Končno sem ga imela v sebi in se ga oklenila s svojimi nogami. Zbala sem se, da ležalnik ne bo zdržal, a bilo mi je povsem vseeno, če počepne pod nama. Tako nore izkušnje še nikoli nisem imela. Njegovo telo je valovalo nad menoj, poljubi so me vodili v nek nov svet, ki ga še nisem dobro poznala, njegov ponos pa je krepko utripal v meni, me polnil s samim seboj in z neskončnim užitkom za kakršnega bi bila pripravljena tudi umreti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.