Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Sotekmovalci Anžeta niso bili veseli

anže š
1/3
voyo.si
Kandidati šova Gostilna išče šefa so očitno pričakovali Špelino vrnitev.

Ko se je v hišo vrnil Anže Š. so bili tekmovalci namreč vidno šokirani. "Oh f***, oh f***,“se je slišalo v ozadju in opaziti je bilo, da so mu dobrodošlico izrekli le redki.

Anže se je najprej svojim sotekmovalcem opravičil. "Ta teden mi ni šlo. Upal sem, da se bom z vami ujel, a se to ni zgodilo. Niste mi bili blizu. Tega nočem in na ta način ne želim bivati. Potrebujem čas in rad bi, da ste z mano potrpežljivi.“

Marko in Anže O. se na njegovo opravičilo požvižgata. "To je bilo brez pomena,“ je izjavil Marko, ki si je pred tem v družbi Tine, Pije in Almirja zadal težko nalogo. "Vsak izziv moramo zmagati, vsak izziv, je*** mu mater.“

Tina je le zmajevala z glavo in dejala, da mora biti Špeli zelo hudo, saj si je šefovega mentorstva zelo želela. Razmišljanje Anžeta O. pa je zelo praktično, saj gleda v prihodnost. Kot pravi, bo moral nekdo, ko bo gostilna odprta, Anžeta Š. ves čas ujčkati in potiskati naprej, kar pomeni, da sta v ekipi avtomatsko dva člana manj.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.