Magazin > Film & Glasba & TV
220 ogledov

Šov Kmetija: Nov začetek zrežiran?

kmetija: nov začetek Planet TV
Planet TV govoric ne komentira.

kmetija nov začetek | Avtor: Facebook/zurnal24.si Facebook/zurnal24.si
Na naši Facebook strani se je pod člankom o ogorčenju, ki ga je Dominika sprožila kot glava družine v šovu Kmetija: Nov začetek, pojavil zanimiv komentar, v katerem uporabnica Facebooka Martina namiguje, da se morajo kandidati šova držati scenarija. "Baje je vse zrežirano. Dominika je samo ena od igralk, ki mora vlogo, ki jo je dobila, tudi odigrati, tako, kot naprimer Vesna Pernarčič v vlogi Anice, v Štoriji in podobnih telenovelah, kar baje kmetija kljub vesmu zanikanju itak je,” piše Martina, ki tudi trdi, da morajo določene prizore kandidati tudi večkrat odigrati. "Ko so snemalci z določenim prizorom zadovoljni, ga posnamejo in tako naprej. Potem iz vseh prizorov, zmontirajo en oddajo, za vsak dan. Tudi močnik, ni tolikokrat na jedilniku in obvezna vsakodnevna hrana, kot to vidimo mi. Kmetje baje vsak dan jejo normalno-pripeljano hrano iz neke gostilne. Močnik in podobno jejo samo takrat, ko so vklopljene kamere. Ko kamere niso vklopljene, se je in pije normalno. To naj bi bilo predvsem zato, ker se bojijo, da bi ob taki slabi hrani in pa določenim fizičnim pogojem, igralci zboleli.”

Pravi tudi, da se Maja in Niko nikoli nista kregala zares, ampak sta morala upoštevati scenarij, da bi dobila večjo dnevno nagrado, ker sta bila v bolj izpostavljeni situaciji. "Vsi pa so pred vstopom v šov morali podpisati pogodbo, vredno med 10000 in 20000 €, da te stvari ne bodo pricurljale v javnost. Pa očitno vseeno vse pride na dan. Vse skupaj je malo šokantno, ampak naj bi bilo vse res.”

Planet TV smo povprašali, kaj od navedenega drži in kaj ne. "Kmetija: Nov začetek je zelo priljubljen resničnostni šov, tako da na forumih in družbenih omrežjih kroži veliko govoric, ki pa jih ne bomo komentirali,“ nam je odgovorila tiskovna predstavnica televizije Katja Klavora.

Komentarjev 23
  • 1slovenka 13:11 27.november 2015.

    kdo pa je shujšal?razen franca ,ki gara in nika,ki ne je vsega,nihče.

  • c1305166 09:49 24.november 2015.

    Sicer pa, če bi bilo vse to kar gor piše čisto res, potem verjetno nihče ne bi shujšal, nekateri so pa kar pošteno, tudi 9 kg.

  • dragec 20:57 23.november 2015.

    Patron ti si Mujo