Šport > Nogomet
17 ogledov

Španci prepričani: Mou po zadnji tekmi v Chelsea

jose mourinho EPA
Oba največja madridska športna dnevnika, MARCA in AS, v nedeljo poročata, da bi José Mourinho že v ponedeljek lahko postal bivši trener madridskega Reala. Njegova naslednja postaja? Chelsea, seveda.

"José Mourinho bo v naslednji sezoni trener Chelseaja. Potrugalec bo svojo avanturo pri Realu zaključil 30. junija in se vrnil v Anglijo, kjer bo začel drugo etapo pri blues," pišejo na spletni strani dnevnika MARCA (www.marca.com).

José Mourinho je po informacijah najbolj branega časopisa v državi svojim najbližjim že sporočil, da je njegov dogovor s Chelseajem gotov. MARCA dodaja, da je bil njegov odhod iz Madrida praktično dogovorjen že vse od konca leta 2012, vprašanje je bil le njegov naslednji postanek.

MARCA se je pohvalila, da je že 3. decembra na svoji naslovnici objavila besede "Ločitev na obzorju", kjer so pisali o nepopravljivih razhajanjih med predsednikom kluba Florentinom Pérezom in Mourinhom, ki naj bi prišla do zaključka, da se bosta junija na sestanku dogovorila za prijateljski razhod in prekinitev pogodbe.

Lahko bi odšel že naslednji teden

"Preteklo je šest mesecev govoric o tem, katera bo naslednja postaja Mourinha pred naslednjo sezono. Manchester City, United, PSG, Inter in Chelsea so bile ekipe, ki so si ga najbolj želele. Na koncu si bosta (Roman) Abramovič in Mou dala še eno priložnost," še dodajajo španski novinarji.

Po nekaterih informacijah bi lahko Mourinho nogo dobil že naslednji teden, a je malo verjetno, da bi Real sezono zaključil brez trenerja, glede na to, da ga čakata še dve ligaški tekmi proti Real Sociedadu v gosteh in Osasuni doma. V primeru, da bi Portugalca odpustili že naslednji teden, bi vodenje moštva prevzel trener B-ekipe José Alberto Toril.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.