Slovenija
1489 ogledov

Spar 1500: Ugoden mobilni paket s precej minusi

Slovenija Ukrajina EuroBasket Stožice Ljubljana lasulja zastava Saša Despot
Spar pravi, da imetniki Sparove kartice ne bodo imeli dodatnih popustov pri uporabi njihove mobilne telefonije, saj je ta namenjena vsem kupcem.

Spar je pred kratkim vstopil na trg mobilne telefonije s predplačniško tarifo 6,6 centa za enoto (minuto pogovora, sporočilo ali megabajt prenosa podatkov) in zanimivim paketom Spar 1500, ki za 6,99 evra na mesec ponuja 1500 enot. 

Spar mobil primerjava | Avtor: zurnal24.si zurnal24.si

 Se vam ljubi vnašati 16-mestne kode?

Kot lahko vidite v tabeli, je paket izjemno konkurenčen, ima pa nekaj minusov. Gre za predplačniški paket, to pomeni, da je treba ob nakupu dobroimetja vnašati 16-mestne kode, paket pa je treba z SMS sporočilom aktivirati vsak mesec posebej, saj po 30 dneh poteče. Ko (znova) pošljete SMS sporočilo, se aktivira le, če je na računu dovolj denarja, dobroimetje pa je mogoče kupiti le v Sparovih trgovinah.

Primerjava spar mobil in izimobil | Avtor: zurnal24.si zurnal24.si

Na vprašanje, ali bodo omogočili avtomatsko podaljševanje paketa, so v Sparu odgovorili le, da tega zaenkrat ne omogočajo. Izimobil na primer to omogoča, poleg tega pa tudi plačilo z direktno bremenitvijo. 

Za Mercator ima mobilna telefonija premajhen potencial

Svojo ponudbo mobilne telefonije je imel tudi Mercator, a jo je opustil. "M mobil je bil pred leti Mercatorjeva oblika dopolnilne trgovske ponudbe, ki je zdaj ne razvijamo, saj se bolj osredotočamo na osnovno dejavnost in na dopolnilne dejavnosti z večjim potencialom,“ so pojasnili. 

Tuš je imel dolgo "svojega" mobilnega operaterja, kljub prodaji Tušmobila Telemachu pa z njimi še sodelujejo. Kot so nam pojasnili, se je pravkar iztekla akcija, v kateri je novi naročnik Tušmobila ali podpisnik aneksa na svojo Tuš kartico v štirih mesecih dobil nakazano enomesečno naročnino. 

janez.zalaznik@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar praufo
    praufo 16:59 02.september 2015.

    Kaj pa je vnašanje 14 mestne kode v primerjavi s praznim računom, ko telefon najbolj rabiš. Konkurenca bo še huda. Treba je pa vedeti, da je po novem tušmobil v lasti telemacha, ki pa nima slabih paketov. Sploh za tiste, ...prikaži več ki nam ni potrebno cele dneve čvekati v telefon.

  • Papaja Popi 10:06 02.september 2015.

    Škoda, ker Spar ni to akcijo začel spomladi.Kaj pa je vnašanje 14-mestne kode v primerjavi z letnim prihrankom.Malce zamudno in če pozabiš, malce narobe, pa vendarle je to najcenejši paket, ki ponuja ogromno za svoj denar.