Šport
32 ogledov

Spektakularen revanš - Diaz in McGregor

Conor McGregor Profimedias
UFC je objavil, da se bo ponovitev dvoboja med Natom Diazom in Conorjem McGregorjem na sporedu 9. julija v Las Vegasu. Diaz je pred kratkim presenetljivo premagal Irca.

"Conor je borec, ki se bo boril kadarkoli, kjerkoli in proti komurkoli. Že večkrat je vskočil in zdaj si želi ponovni dvoboj z Natom. Dobil ga je. Bil je obseden s povratnim dvobojem," je sporočil prvi mož UFC-ja Dana White.

Conor McGregor je bil sicer velik favorit na prejšnjem dvoboju z Natom Diazom, čeprav je šlo za njegov prvi nastop v kategoriji višji od peresno lahke kategorije, kjer si je priboril naslov svetovnega prvaka. Diaz je zrušil Irca na parter in njegov odpor končal z davljenjem.

Na UFC 200  bosta nastopila tudi Jose Aldo in Frankie Edgar, ki se bosta udarila za naslov začasnega prvaka v peresno lahki kategoriji. Zmagovalec dvoboja se bo lahko kasneje pomeril z McGregorjem, ki trenutno sicer bastopa v lahki kategoriji.

UFC 200:

Nate Diaz : Conor McGregor
Jose Aldo : Frankie Edgar
Cain Velasquez : Travis Browne
Johny Hendricks : Kelvin Gastelum
Gegard Mousasi : Derek Brunson
Diego Sanchez : Joe Lauzon
Takanori Gomi : Jim Miller

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.