Magazin > VIP
55 ogledov

Špela Grošelj o samskem življenju

Špela Grošelj Instagram
Priljubljena pevka Špela Grošelj pravi, da v njenem življenju trenutno ni človeka, s katerim bi se videla v dolgoročni zvezi.

"Moje ljubezensko področje je zelo pestro. Ampak ljubezensko področje do življenja, do glasbe, do dela. Ljubezen ima veliko različnih spektrov, mi pa se preveč posvečamo partnerski ljubezni,“ je za Story povedala verjetno najbolj zaželena samska estradnica v Sloveniji Špela Grošelj, ki je brez partnerhja že leto in pol, a s tem nimam težav, za razliko od njene okolice … "Težavo imajo drugi, ker mi vsi govorijo: Joj, zdaj si 30, pa kar nobenega fanta, a ti nihče ni všeč?“ Ja seveda so mi všeč tudi kakšni fantje, ampak to ni dovolj. V partnerskem odnosu je tako, kot bi gradili podjetje. Seveda pri podjetju najprej izbereš nekoga, s katerim si kompatibilen, s katerim je poleg vsega prisotna tudi strast in s katerim se vidiš dolgoročno. Trenutno v mojem življenju ni človeka, s katerim bi se videla dolgoročno,“ je razložila Špela in dodala: "Prepuščam življenju, da me pelje svojo pot in da za to poskrbi samo, da me preseneti. Če mi to ni namenjeno v tem življenju, pa v naslednjem. Verjamem v to, da se bom še kar nekajkrat reinkarnirala in da bom skozi čas osvojila vsa ta znanja.“

Špela se je sicer že takoj po praznikih vrgla v delo in posnela spot za balado Najina pomlad. "Zgodba videospota se ujema z besedilom. Punca preboleva in zapira eno poglavje v svojem življenju. Besedilo je napisal Igor Mazul - Amon , a je tako kot bi bilo moje eno leto in pol nazaj. Eno leto in pol nazaj bi to bila moja zgodba,“ je o pesmi za Žurnal 24 povedala Špela. Več o tem najdete tukaj.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 15:45 18.januar 2015.

    Na tole se potem človek lahko vpraša kakšnega prijatelja ima . Plastičnega , skini ali pozlačenega ?