Magazin > VIP
46 ogledov

Prvoaprilska šala: Špela Grošelj zaradi nosečnosti pred oltar

Špela Grošelj Facebook
Novica, da je naša priljubljena pevka Špela Grošelj presenetila s poroko in nosečnostjo, je prvoprilska šala.

Na letošnjih Viktorjih smo bili kar pošteno presenečeni, ko smo ob Špeli spet opazili njenega nekdanjega zaročenca, Bojana. Pevka nam takrat ni hotela razkriti ničesar o njuni ponovni ljubezni, zdaj pa smo izvedeli, da sta se na skrivaj poročila, ker menda pričakujeta otroka. Novičko smo preverili pri Špeli, ki je bila presenečena, da smo za poroko in nosečnost izvedeli tako hitro. "Ja, res je, z Bojanom sva se poročila. Lahko povem le, da je bilo čudovito in da sva to storila v družbi najinih najbližnjih prijateljev in družine."

Več o skrivnosti poroki nam ni želela izdati, prav tako je bila redkobesedna glede nosečnosti. Zaupala nam je le, da je zaenkrat vse v redu, ter da dojenčka pričakujeta v jesenskih mesecih. "Zgodilo se je povsem nepričakovano, a sva oba zelo vesela in že komaj čakava, da postaneva starša," je zaključila Špela.

Bodočima staršema in mladoporočencema iz srca čestitamo!

Komentarjev 5
  • wingspan15 11:09 01.april 2013.

    No, malo bolj izvirni bi pa res lahko bili. Le kdo bi vam to verjel!

  • sivka 10:32 01.april 2013.

    hudoba

  • zic 09:52 01.april 2013.

    spet ste to kmetico uporabil za kao 1. aprilsko šalo, ki pa vam ni uspela....pričarali ste nam 1. november,ker smo res siti tele wannabe starlete...puca mi a je noseča al ni;((((