Magazin > VIP
57 ogledov

Špela novinarki namenja sredinca

Špela Grošelj Mediaspeed.net
Pevko Špelo Grošelj je konec tedna razjezila novica, ki jo je prebrala o sebi, zato je novinarki namenila ostro sporočilo.

Špela Grošelj  | Avtor: Facebook Facebook
Ko je konec tedna spletni portal Slovenskenovice.si objavil članek, da postaja Špela Grošelj vse bolj podobna Urški Čepin, v katerem so se obregnili ob njen nedavni lepotni tretma, ko se je odločila za permanentni make up, Špela ni ostala tiho. Na družabnem omrežju Facebook je novinarki, ki se je podpisala pod novico, namenila te besede: "Berem članek o sebi na nekem portalu, kjer so mi v zadnjem času namenili že precej neresničnih člankov in jih začinili s škandaloznimi naslovi. Omenjen portal in njihovi "novinarji" mi grejo (se opravičujem izrazu) na b.... Njihovi 'novinarki' M. K., ki je spisala še eno skropucalo od članka, v katerem je en kup neresnic in subjektivnih mnenj, pa sporočam, da imam na roki oziroma na dlani en poseben prst namenjen njej," je zapisala in ob tem objavila fotografijo, na kateri je v angleščini zapisano, čemu so namenjeni njeni prsti na roki.

Dodala je še, da ji takšne stvari navadno ne dvignejo pokrova, a da ima "vse svoje meje", za Žurnal24 pa je še odkrito spregovorila: "Glede na to, da je to zdaj že običaj novodobnega novinarstva, me to ne bi smelo več presenečati. A me še vedno, saj medij, ki se ima za kredibilnega, ne preverja svojih pisanj, njihovi članki so odraz njihovih subjektivnih mnenj in nikoli me ne pokličejo za izjavo. Ne morem verjeti, da lahko sploh delujejo na tak način in pišejo članke, ki so pravzaprav mlatenje prazne slame."

Komentarjev 13
  • Maja Kepic 20:16 15.april 2014.

    Hvala iz srca. Sem vesela, da se razumeva. Mnogo je namreč takšnih, ki sploh nočejo dati priložnosti za pojasnilo, ker se že na začetku odločijo, da je nekdo samo slab in zloben in ne vem kaj še vse. Skratka, lepo ...prikaži več je bilo tole prebrat, sploh po tako napornem dnevu, kot je bil današnji. Več pa na blogu, haha. ;) :D

  • poezijainresnica 17:10 15.april 2014.

    Hehe, neee, sploh niso kritike...morda bi se morale kdaj osebno dobit pa pomenit o najinih pogledih, ker sem namreč oboževalka vašega bloga-dejansko mi gre na živce dejstvo, da "morate" pisati o tračih....vem pa tudi, da so uredniki tisti, ki z ...prikaži več veseljem določijo neumne in neresnične naslove-samo, da se bere...in to ni prav...s tem se poniža nekega "umetnika", ali poslovneža najbolj pomembno pa-se unići človekova integriteta:( NISEM IMELA VAS V MISLIH S TEMI KRITIKAMI, no ja, vaše članke v slovenskih novicah-VAŠ BLOG JE KRASEN IN GA BEREM TUDI PO TRIKRAT NA DAN:))

  • poezijainresnica 17:05 15.april 2014.

    Aha, pa še tole, da ne bo pomote-Špela Grošelj v mojih očeh ni tretjerazredna umetnica, dejansko zna pet in je izredno simpatična, res ne sledim njeni karieri, sem pa prepričana, da bi o njej lahko napisali kaj lepšega kot brezvezno ...prikaži več novico o make upu....vidim, da ste članek z neumnim naslovom (Urša Čepin-podobnost) umaknila, čestitam, vsaj nekaj poštenega.