Magazin
175 ogledov

Špela si ga je vzela

spolni odnos, seks, orgazem Shutterstock
Njene vitke roke so ga objele od zadaj in prsti so se mu kot mravljinci sprehodili preko prsnega koša.

Čutil je njeno toplo sapo na vratu in vonj sladkega parfuma je zdaj dosegel njegovi nosnici.
Bil je nor na njo, toda tisti trenutek tega ni želel pokazati. "Ah daj no, ne bodi tak otrok,“ je užaljeno dejala in ga poljubila tik za uho. Špela je imela na vesti manjšo afero, za katero je trdila, da ni bilo nič. Njemu se je zdelo dovolj že to, da so jo sploh videli z drugim, a ga je prepričevala, da je pač stari prijatelj, ki ga je le objela ter poljubila na lice. Čutil je, kako mu je svoje bujno oprsje pritisnila ob pleča in ga še močneje objela. Z desnico mi je šla navzdol proti naročju in se z vrhovi prstov ustavila tik nad pasom. Njeno poigravanje mu je šlo na živce. Ne toliko zaradi tega, ker se mu ni zdelo primerno, bolj zaradi tega, ker je vedel, da ga bo premamila.

"A veš kaj bi bilo zdaj najbolje?“ mu je dahnila na uho. "Da pred službo malo potelovadiva.“
S prsti mu je šla za pas in njena hladna dlan je kmalu pokrila zaspaneta. Zdaj se ne bo več mogel dolgo pretvarjati. Najboljši prijatelj ga bo izdal kot največji Juda, ko se bo raztegnil v njeni roki in ji izvabil nasmeh na obraz.

Prav to se je zgodilo, a moči, da bi jo odrinil od sebe, ni imel. Čeprav je bil jezen nanjo, pa se bi stežka uprl njeni ponudbi za seks. Morda bi jo imel že zdavnaj vrh glave. Nje in njenega obnašanja v družbi, kjer je bila že od nekdaj preveč odprta za vse reči.

Ampak kako je znala ta punca zadovoljiti moškega …

Ko je v pesti stiskala prebujenega korenjaka, je vedela, da je zmaga njena. Oprostil ji bo manjši prekršek in verjetno bi ji še kaj večjega, če bi bilo treba, a to bo preizkusila drugič.

Zdaj so njene ustnice ogrevale njegov vrat, z vrhom jezika pa mu je na koži povzročala mravljince. Nagajivo ga je ugriznila za uhelj, ga posesala in še močneje poprijela za junaka v hlačah. Še z drugo roko je segla navzdol in mu odpela pas ter gumbe na njih. Potem je z obema pričela božati vse večjo nabreklino, ga ob tem vroče, počasi poljubljala po vratu in mu vzdihovala na uho, kadar je prišla mimo s svojimi usti. Za trenutek ga je izpustila iz objema in prišla predenj. Tam se je slekla do gole in se mu z rokama naslonila na kolena. Ni zmogel hladnega pogleda ob tem, ko ga je zapeljevala. Opazoval je njeno predstavo in dovolil, da mu je slekla hlače ter jih potegnila vse do tal. Z ritjo je sedel na hladnem lesenem stolu, kar pa ga ni preveč motilo. Grela ga je črnolasa lepotička pred njim, ki si je oblizovala veliki joški ter nastavljala svojo pobrito češpljico pred njegov obraz.

Potem se je znova sklonila k njegovemu naročju in v usta vzela njegovega tiča. Iz grla se mu je utrgal nenadzorovan vzdih in komajda je še držal oči odprte, ko je pogledal navzdol k njej. V vroča usta je posesala njegovega korenjaka, se poigravala z njegovimi modi in ga zapeljivo gledala v oči. Mešalo se mu je od potrebe in povsem je že pozabil zakaj je bil jezen nanjo.

Njeno kratko ustno obdelovanje je bilo končano in zdaj je stala pred njim ter s prsti drgnila navlaženo češpljico, kot bi tuhtala, kako naj se spravi nanj. Pričakoval je, da ga bo zajahala, mu sedla v naročje in ga na mrtvo obdelala, a se je zmotil.

Obrnila se je proč od njega in mu izzivalno nastavila zadnjico. To je bila najlepša rit, kar jih je kdaj v živo videl. Z rokama se je sklonila vse do tal in le predstavljate si lahko, kako se mu je pred očmi nastavila tista lepa rit in kako se je pohotna, rožnata češpljica lepo razprla. Z rokama je objel ritnici in se nagnil naprej, da bi ju oblizal. Tudi mimo sočne češpljice seveda ni mogel in takrat je Špela ječala kot prava pohotnica. Potem se je naslonil nazaj in njeno napeto zadnjico pospremil v svoje naročje. Z vrelo češpljo je požirala njegovega junaka in, če bi ji povedal kaj se z njim dogaja, bi ga bilo sram. Prihajalo mu je za znoret, oči mu je vleklo skupaj, njena zadnjica pa se je šele dobro pričela odbijati od njegovih nog. Ostal je tiho in raje ostal v igri, ki jo je tako zelo dobro poznal. Oboževal jo je.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.