Magazin > VIP
27 ogledov

Špelo rešili "hitri refleksi"

špela grošelj Facebook
Špela Grošelj se je vrnila z enomesečnih počitnic na Baliju, kamor je odpotovala s prijateljico. Povedala je, da ni bilo vse rožnato, a sta dekleti kljub temu uživali.

Pevka Špela Grošelj se vsako leto pozimi poda na daljše počitnice v tople kraje. Letos se je odločila za sanjski Bali, kamor je odpotovala s prijateljico Nino. Dekleti sta bili nad deželo navdušeni. "Bali mi je všeč predvsem zaradi kulture, ker so ljudje prijazni, pa tudi zaradi vere. Skupek vsega ti daje občutek, da si tam dobrodošel,“ je za Story povedala Špela in dodala, da je bil to eden lepših dopustov v njenem življenju, čeprav je bilo zanju na trenutke tudi precej stresno ...

"Zanimivih prigod je bilo kar nekaj. Dvakrat so naju skoraj oropali na motorju, ampak sva se, zahvaljujoč hitrim refleksom, hitro rešili, tako da ni nobena ostala brez telefona, ki je bil glavna tarča. Pa od tega, da je Nino ugriznil pes, do tega, da sva nekaj zamešali pri povratnih kartah. Mislili sva namreč, da imava let v soboto, pa je bil pravzaprav v petek, in to sva ugotovili v petek, uro pred letom. Je bilo kar stresno, da sva uredili karte za naslednji dan. Skratka, tega je bilo kar precej, a mi je všeč, ker tako ni nikoli dolgčas in je vedno veliko smeha,“ je še razkrila pevka.

Komentarjev 4
  • Ferluci 15:27 27.februar 2015.

    Ste že videli na cesti povoženega petelina? Nikoli. Pa kuro? Odgovor ni potreben.

  • Papaja Popi 08:37 27.februar 2015.

    Zato pa kure brez petelinov ne preživijo

  • Papaja Popi 08:37 27.februar 2015.

    Zato pa kure brez petelinov ne preživijo