Slovenija
231 ogledov

Spet izbrali Jankovićevega

Sašo Rink Nik Rovan
Sašo Rink bo prvi mož Javnega stanovanjskega sklada MOL.

Mestni svetnik Liste Zorana Jankovića Sašo Rink bo direktor Javnega stanovanjskega sklada Mestne občine Ljubljana (MOL). Kot najboljšega kandidata na javnem razpisu ga je izbral nadzorni svet sklada, ki ga vodi še en Jankovićev svetnik Bojan Albreht. Rinka mora sicer potrditi še mestni svet, vendar ima tudi v tem Jankovićeva lista večino.

Jankovićeve svetnike ali prijatelje kar po vrsti zaposlujejo v mestnih podjetjih ali zavodih. Eva Strmljan Kreslin je pred kratkim postala koordinatorica družinskega centra Mala ulica, pred njo so potrdili Marjana Sedeja za direktorja Lekarne Ljubljana. Tatjana Polajnar, ki je bila zaposlena v Jankovićevem družinskem podjetju Electa, je postala direktorica Športa Ljubljana.

Ljubljanski grad vodi Mateja Avbelj Valentan, prej vodja županovega kabineta, tam pa je zaposlena še ena Jankovićeva svetnica Mojca Kavtičnik Ocvirk.

O tem, da zveste kadre cenijo tudi pri SDS, smo pisali včeraj.

Komentarjev 10
  • prosti.strelec 06:58 06.februar 2013.

    Devetindvajseti dan, pa še ni odstopil sramota, res sta ista z Janšo, en bolj sluzast kot drugi, Upam da bojo kmalu volitve! Jebenti pa tako pravno državo, sodstvo, inšpekcijske službe, tožilstvo in policijo ! Nič od njih res sama HOBOTNICA

  • ac-dc 22:26 05.februar 2013.

    Nosi si poštenega Jankovića kući in ga imej v dnevni sobi namesto fikusa.

  • Sajko Sojka 21:09 05.februar 2013.

    G. Jankovič je trenutno najbolj pošten občan,ki želi Slovenijo in državljane pripeljati na dobro!Največi negativec v državi je J.Janša in SDS!On krivec za tako državo,SDS kriminalci