Magazin > Film & Glasba & TV
42 ogledov

Spet umazali zvezdnike

kid's choice awards
1/5
Reuters
V Los Angelesu je potekala že 26. tradicionalna podelitev Kids’ Choice Awards, ki se vedno konča nadvse sluzasto.

Letos je prireditev vodil Josh Duhamel, ki je vse nominirance že takoj opozoril: "Prihaja ogromna količina sluzi.“ In imel je prav.

Zabava se je sicer začela z nastopom Christine Aguilera in Pibulla. Med zabavnejšimi podeljevalci nagrad sta bila tudi Sandra Bullock in Neil Patrick Harris. Oba sta oder zapustila sluzasta, čemur se ni mogla izogniti niti Kristen Stewart. Njo je „zelena“ Bullockova namreč srčno objela, ko ji je podelila nagrado za najboljšo igralko. Kristen je sicer domov odnesla dve nagradi. Razglasili so jo tudi za najboljšo akcijsko junakinjo.

Za najboljšega igralca so razglasili Johnnyja Deppa, za najboljšo televizijsko igralko pa Seleno Gomez. Za dosežke na glasbenem področju so bili nagrajeni Justin Bieber, Katy Perry in skupina One Direction. Za najboljši film so proglasili Igre lakote: Arena smrti, za najboljši animirani film pa Razbijač Ralph.

Vse nagrajence najdete TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.