Šport
15 ogledov

Spet v nabavi pri svetnikih

Dejan Lovren EPA
Hrvaški reprezentančni branilec Dejan Lovren je podpisal večletno pogodbo z Liverpoolom. Ta naj bi za prestop 25-letnikaSouthamptonu nakazal 25 milijonov evrov.

"Sanje so postale resničnost," je ob podpisu pogodbe dejal hrvaški branilec in pristavil: "Ko sem lani kot član Southamptona gostoval v Liverpoolu, sem dejal, da bi bil rad nekoč član tega slovitega kluba. Liverpool je več kot klub in prepričan sem, da bodo gledalci hitro spoznali, da sem igralec, ki na igrišču da vedno od sebe maksimum."

Dejan Lovren je v Anglijo prišel lani poleti, ko ga je Lyon prodal za dobrih deset milijonov evrov. V Liverpool je odšel, čeprav je imel s Southamptonom še tri leta veljavno pogodbo. Svetniki so tako v tem prestopnem roku izgubili še enega nogometaša, kar trije so odšli k Livepoolu. Poleg Lovrena sta že prej enako pot opravila Adam Lallana in Rickie LambertLuke Shaw se je preselil v Manchester UnitedCalum Chambers pa naj bi zelo kmalu tudi uradno postal nogometaš Arsenala. Pri topničarjih se elo resno zanimaho še za francoskega reprezentančnega vezista Morgana Schneiderlina, precej denarja pa so zanj pripravljeni odšteti tudi pri Tottenhamu. Slednji želi kupiti tudi Jaya Rodrigueza.

"Navdušeni smo nad prihodom Dejana Lovrena. Zelo smo veseli, da se nam bo pridružil že na ameriški turneji. Ima vse odlike, da postane vodja na igrišču," je ob sklenitvi sodelovanja dejal trener Liverpoola Brendan Rodgers. Prav obramba je bila sicer v minuli sezoni najšibkejši člen njegove ekipe.

Redsi so želeli skleniti tudi dogovor s francoskim reprezentantom Loïcom Rémyjem, vendar ta včeraj ni opravil zdravniškega pregleda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.