Slovenija > Črna kronika
42 ogledov

Špetir poleg pijanega voznika

Policija Profimedias
Policisti PU Koper so imeli sinoči precej dela z obravnavo pijanega voznika; v bran sta se mu postavila še njegov sopotnik in mimoidoči.

"Ob 21. uri so imeli policisti v postopku voznika osebnega avtomobila, 28-letnega Ljubljančana,
ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, registrske tablice pa ne pripadajo vozilu. Tudi osebni
avto ni registriran in je odjavljen iz prometa. Odrejen preizkus alkoholiziranosti je vozniku
pokazal rezultat 0.36 mg/l," postopek opiše tiskovna predstavnica PU Koper Anita Leskovec.

Vozilo so vozniku zasegli in mu izdali plačilni nalog, sledi še obdolžilni predlog. Potnik v vozilu iz Ljubljane je med postopkom kričal in se nedostojno vedel, zato so policisti tudi
njemu izdali plačilni nalog.

Zatem se je v postopek vmešal še vinjeni moški iz Seče, kii je kričal, žalil policiste in pozival k pretepu. Ker se kršitelj kljub zakonitim ukazom ni umiril in prenehal s kršitvami, mu je bilo odrejeno pridržanje in izdan plačilni nalog.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 12:10 22.september 2016.

    Zagotovo ni bilo tako! Policaji se v poročilu vedno kaj zmislijo in napihujejo dogodek. Svetujem vsem, ki imajo kakršenkoli opravek s policaji, da na telefonu vključijo snemanje in imajo kasneje dokaz, da policaji lažejo!

  • vidivse 14:11 20.september 2016.

    Brez vozniškega, vinjen, neregistriran avto ! Kaj tukaj ni jasnega ? Glede na to, da očitno poznaš policijska pooblastila, zakaj ne napišeš katera so bila morebiti kršena.

  • nergač 14:02 20.september 2016.

    Tako lapidarno sporočilo je popolnoma brez vsake vrednosti, razen vrednosti za državljansko vzgojo nedoraslih državljanov, ki jih je potrebno dan za dnem vzgajati v smislu, dobri fantje policisti in črni fantje tisti, ki so v postopku. Kaj pa če so ...prikaži več bila kršena policijska pooblastila, kdo bo pa to dal na portal?