• Ned 16 do 28 °C
  • Pon 17 do 27 °C
  • Tor 21 do 24 °C
več na vreme.net

Prva liga TS

0 komentarjev

Najboljši je Dare Vršič

Člani Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (Spins) so izbrali najboljše za sezono 2016/17.

Da. B. / Ljubljana

 

162 igralcev Prve lige je največ glasov namenilo Daretu Vršiču. (Foto: Profimedia)

Vezist Maribora Dare Vršič je najboljši nogometaš minule sezone po izboru članov Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (Spins). Vršič je v glasovanju 162 igralcev Prve lige Telekom Slovenije v boju za naj nogometaša prehitel Dominika Glavino iz velenjskega Rudarja ter soigralca Milivoja Novakovića.

Na slavnostni prireditvi v Ljubljani je naziv najboljšega mladega nogometaša dobil Luka Zahović. Napadalec Maribora je v glasovanju prejel več glasov kot tekmeca Jure Balkovec iz Domžal ter Grega Sorčan iz Gorice.

Tako imenovano najboljšo enajsterico Spins XI pa v 13. izboru sestavljajo vratar Maribora Jasmin Handanović, branilci Balkovec in Matija Širok iz Domžal ter Marko Šuler in Rodrigo Defendi iz Maribora, vezisti Vršič, Rifet Kapić iz Gorice in Senijad Ibričić iz Kopra ter napadalci Glavina, Zahović in Miran Burgič iz Gorice.

Med nominiranci za naj enajsterico so bili še vratarja Sorčan (Gorica) in Matic Kotnik (Celje), branilci Mitja Viler (Maribor), Toni Datković (Koper), Matija Boben (Gorica) in Denis Klinar (Olimpija Ljubljana), vezisti Žan Majer (Domžale), Marwan Kabha (Maribor) in Goran Cvijanović (Celje) ter napadalci Novaković (Maribor), John Mary (Rudar Velenje) in Dalibor Volaš (Celje).

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (0)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima